Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Kategórie

Laica Ultrazvukový inhalátor MD6026P

64,90 € (s DPH)
Vypredané
Upozorniť ma pri dostupnosti
Referencia:
8013240200804
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Nádych od špecialistu
Inhalácia ako liečebná metóda, pomáha dopraviť liečivo vo forme hmloviny presne tam, kde to potrebujete, teda k vaším dýchacím cestám. S ultrazvukovým inhalátorom Laica MD6026 sa už nebudete musieť strachovať o žiadne vedľajšie účinky ako pri klasických liekoch. Vaše dýchacie cesty budú v tých správnych rukách, inhalátorom sa totiž Laica venuje od vzniku domácich inhalátorov.

Talianska certifikovaná kvalita
Inhalátory od Laica vyhovujú najprísnejším normám EÚ. Do rúk sa vám tak dostane certifikovaný a osvedčený inhalátor, predávaný takmer na všetkých kontinentoch. Inhalátor Laica MD6026 využíva tu najmodernejšiu ultrazvukovú technológiu, ktorá rozbíja liečivo efektívnejšie a následne liečivo pomocou malého ventilátoru vháňá do hadice a masky. Ku každému inhalátoru dostanete masku pre dospelých aj pre deti.

Ideálny na domáce liečenie
Ultrazvukový inhalátor MD6026, rozbíja liečivo na čiastočky o veľkosti  < 5 μm, ktoré potom putujú rýchlosťou 0,4 ml/min (nebulizačný výkon/rozprašovací výkon) až do úst a nosa. V závislosti od výberu liečiva dokáže zmierniť opuchy sliznice, klasický kašeľ a nádcha sa tak musia mať na pozore. Zmierňuje tiež zápaly priedušiek, priedušníc a dutín a uľahčuje priebeh alergií a astmy. Nízka spotreba a hlučnosť sú vlastnosti, ktoré pri domácej liečbe určite oceníte.

Liečiva nie sú súčasťou balenia výrobku, pri ich výbere sa odporúčame vždy poradiť so svojim lekárom.

- inhalátor na domáce použitie
- technológia: ultrazvuková
- Nie je vhodný pre liečivá na olejovej báze s vysokou viskozitou viac ako 3 cPs (centipois). Vhodný pre rozprašovanie minerálnych, slaných vôd a liečiv rozpustných vo vode
- hlučnosť: 40 dB
- nebulizačný / rozprašovací výkon: 0,4ml/min
- veľkosť častíc < 5 μm
- súčasťou balenia: maska pre deti, maska pre dospelých, náustok, hadica ( dĺžka 60 cm), ampulky na liečebný roztok ( v balení 40ks - každá ampulka je na jedno použitie), adaptér pre pripojenie k sieti
- rozmery produktu: 15 x 12,2 x 9,5 cm
- hmotnosť produktu: 530 g
- registrovaná zdravotnícka pomôcka
 

Pozor! Ultrazvukový inhalátor nie je vhodný pre liečiva na olejovej báze a pre liečivá s vysokou hustotou. Vyberajte z kompresorových inhalátorov!

Prečítajte si viac
Detaily produktu
8013240200804

Menu

Hľadať

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.