Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Kategórie

Revlon Double Straight žehlička na vlasy RVST2204E

Svetová legenda v oblasti krásy. Americkú legendu v oblasti krásy, REVLON, milujú ženy na celom svete. Spoločnosť so sídlom v New Yorku robí zo žien „bohyne“ už od roku 1932. Na REVLON nedajú dopustiť ani ženské ikony, ktoré si ho zamilovali vďaka širokej škále kozmetických výrobkov a vlasovej techniky. Vstúpte aj vy do sveta produktov, ktoré vás skrášlia od hlavy až po päty a ukážte to najkrajšie z vás.
Prečítajte si viac
63,90 € (s DPH)
Posledný kus skladom!
Referencia:
0761318822042
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Inovácia, ktorá šetrí váš čas aj vlasy

REVLON DOUBLE STRAIGHT je revolučná a bezkonkurenčná žehlička na vlasy, akú ste ešte nezažili! Inovatívny dizajn dvojitej dosky vytvára počas úpravy vlasov, jediným potiahnutím, dvojnásobnú silu narovnávania. Prvá platňa vlasy narovná, pričom bezprostredným prechodom druhej platne budú vaše vlasy hladšie a rovnejšie, než ako ste zvyknutý. Nedochádza k žiadnej strate tepla medzi prechodmi žehliacich plôch, čím sa dvojnásobne urýchľuje proces žehlenia a tým sa skracuje čas pôsobenia horúcich platničiek na vlasy až o 50%. Vlasy budú nielen hodvábne hladké, ale aj zdravšie.

Tajomstvo úspechu je v inovatívnych platničkách

Vynikajúci rovnomerný prenos tepla zabezpečujú štyri, 12mm široké, medené keramické plochy. Práve vďaka nim má žehlička ultra hladký sklz vďaka čomu dochádza k dvakrát rýchlejšiemu narovnaniu vlasov jedným ťahom. Žehlička si poradí aj s väčším prameňom vlasov, čo znižuje počet opakovaní žehlenia a chráni vaše vlasy pred poškodením vplyvom tepla. Zabudnite na krepovatenie vlasov! S touto žehličkou nebude mať šancu. Na LED displeji si môžete vybrať jednu z 10 možných teplotných nastavení, až do 235°C. REVLON DOUBLE STRAIGHT si poradí s každým typom vlasov. A určite vás poteší aj funkcia tepelnej pamäti, ktorá prispeje k rýchlejšiemu stylingu, pretože už nebudete strácať čas opätovným nastavovaním teploty.

REVLON myslí aj na bezpečnosť

Používanie žehličky na vlasy je bezpečné a jednoduché vďaka studenej špičke. Funkcia automatického vypnutia zabezpečí jej vypnutie po 1 hodine nečinnosti. Žehliace plochy dosky sú uzamykateľné a žehlička má univerzálne dvojité napätie. Zoberte si ju so sebou na cesty a zbierajte obdivné pohľady kamkoľvek pôjdete.

Jeden ťah-Dvojitá žehliaca sila : 2 ťahy v 1 pre menšie poškodenie vlasov
Až 2x rýchlejšie narovnanie* : Kratší čas na úpravu vlasov: až 2× rýchlejšie výsledky iba jedným ťahom*
2 žehliace dosky : Prvé svojho druhu. Skutočná inovácia v kategórii žehličiek na vlasy. Prvá doska narovná vlasy, zatiaľ čo druhá doska zosilňuje žehliaci efekt a prináša ešte rovnejšie výsledky
Medené plávajúce keramické dosky : Pokročilé medené keramické dosky zaisťujú rovnomerný prenos tepla a rýchlejší styling, čo prináša ultra hladké výsledky a 2x rýchlejšie narovnanie v jednom ťahu
LED Displej : 10 LED teplotných nastavení až do 235 °C
Systém Smart Heat Memory : Šikovný systém tepelnej pamäte
Uzamykateľné žehliace plochy
Zaoblené hrany
Duálne napätie
Automatické vypnutie po 60 min
Chladná špička

Záruka vrátenia peňazí - bez rizika!
https://www.neriskujes.com/


 

Prečítajte si viac
Detaily produktu
0761318822042

Menu

Hľadať

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.