Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Kategórie

Akčná kamera Lamax X3.1 Atlas

59,90 € (s DPH)
Posledný kus skladom!
Referencia:
8594175352092
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Lamax X3.1 Atlas má natívne rozlíšenie 2,7k, čo umožňuje nahrávanie veľmi kvalitných videií, ktoré budú ostrá a plná detailov. Vďaka širokému uhlu záberu, ktorý dosahuje 160°, budete mať na videu vždy všetko, čo sa pred vami bude odohrávať. Samozrejmosťou je tiež možnosť nahrávania videí v nižšom rozlíšení a pri vyššej snímkovej frekvencii, vďaka tomu možno nahrávať aj spomalená videa. Všetok nahraný obsah možno ukladať na SD kartu s maximálnou kapacitou 64 GB. Časozberná videa je možné nahrávať až vo 4k rozlíšení.

Integrované WiFi pripojenie:
Skvelou funkciou je aj WiFi pripojenie. Prostredníctvom aplikácie možno tak s kamerou spárovať váš telefón. Do telefónu potom budete môcť prenášať fotky a videá rýchlo a bez použitia kábla. Z telefónu budete môcť nahraný obsah rovno zdieľať na sociálnych sieťach s vašimi priateľmi.

Krásne fotografie a LCD displej:
Kamera Lamax X3.1 Atlas zvládne tiež vytvárať krásne a detailné snímky v maximálnom 16 Mpx rozlíšení. Aby vám neunikol žiadny moment, možno tiež aktivovať sériové snímanie. Na kontrolu urobených záberov a nastavenie kamery je kamera vybavená 2" LCD displejom. Kameru je možné tiež pripojiť k televízoru vďaka prítomnosti HDMI konektora.

Bohaté príslušenstvo:
K tejto kamere dostanete tiež všetko potrebné vybavenie, ktoré vám umožní pripevnenie kamery k čomukoľvek. V balení tiež nebude chýbať praktický diaľkový ovládač, ktorý možno pripnúť na ruku. V balení sa ďalej nachádza tiež vodeodolný kryt, ktorý umožní nahrávať vaše zážitky aj pod vodou v maximálnej hĺbke 30 metrov. Nechýba ani batéria s kapacitou 1050 mAh. S touto kapacitou zvládne kamera na jedno nabitie nahrávať záznam vo FullHD rozlíšení až 90 minút. Opätovné nabitie batérie trvá cca 2 hodiny.

 

Prečítajte si viac
Detaily produktu
8594175352092

Menu

Hľadať

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.