Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Kategórie

S740USCBVE STRAND

69,00 € (s DPH)
Vypredané
Upozorniť ma pri dostupnosti
Referencia:
4894041404226
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

Smart Strand hodinky vhodné pre mužov aj ženy sa môžu pochváliť farebným, vysoko svietivým dotykovým displejom v rozlíšení 360 x 360 pixelov. Inteligentné hodiny sú vyrobené z odolných materiálov a disponujú vymeniteľným, silikónovým remienkom.

Smart hodinky disponujú mnohými funkciami, ako napríklad meranie srdcovej frekvencie, pulzný oxymeter, monitorovanie spánku, krokomer, monitorovanie činnosti či počítanie kalórií. Disponujú tiež 13 športovými režimami, medzi ktoré patrí beh, chôdza, jazda na bicykli, lezenie, spinning, jóga, skákanie cez švihadlo, gymnastika, badminton. Veľkou výhodou hodiniek je, že aplikácia aj menu hodniek je v českom jazyku, no vybrať si môžete aj z ďalších svetových jazykov.

Medzi ďalšie prednosti Smart Strand hodiniek patrí vysoká výdrž batérie, ktorá sa pohybuje v rozmedzí 7 - 15 dní pri plnom zaťažení a takmer 30 dná v stand-by režime. Nabíjanie hodiniek je jednoduché - stačí pripojiť káblik do akéhokoľvek USB zdroja a špeciálny magnetický konektor k zadnej strane hodiniek a o chvíľu môžete hodinky opäť naplno využívať.

Smart hodinky disponujú mnohými funkciami, ako napríklad meranie srdcovej frekvencie, pulzný oxymeter, monitorovanie spánku, krokomer, monitorovanie činnosti, počítanie kalórií.

Smart Strand zobrazia na displeji a upozornia vibráciami  na prichádzajúce hovory a správy zo všetkých vašich obšúbených aplikácií. Môžete si tiež vybrať z rôznych motívov prednastavených ciferníkov a môžete si tak nastaviť vlastný dizajn hodiniek.

Možnosť ovládania reprodukcie hudby v prehrávači v telefóne cez bluetooth. Po spojení s telefónom zobraujú hodinky aj dennú predpoveď počasia.

Napájanie z batérie
Dotykový viacfarebný displej
Jednoduché nabíjanie - stačí pripojiť káblik do akéhokoľvek USB zdroja a špeciálny magnetický konektor k zadnej strane hodiniek
Vodotesnosť: IP68 - odolnosť proti striekajúcej vode, sprcha, umývanie rúk či aktivity v snehu
Priemer puzdra: 45,00 mm
Tvar puzdra: kruh
Materiál puzdra: kov
Farba puzdra: strieborná
Materiál remienka: silikón
Farba remienka: zelená
Digitálny ciferník
Bluetooth
Oznámenie prichádzajúceho hovoru, SMS, z aplikácie pre smartphone, Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp
Ovládanie hudby z telefónu
Budík
Predpoveď počasia
Meranie srdcovej frekvencie, pulzný oxymeter, monitorovanie spánku
Krokomer
Monitorovanie činnosti
Stopky
Športové režimy
Počítanie kalórií

Prečítajte si viac
Detaily produktu
4894041404226

Menu

Hľadať

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.