Tento eshop používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu návštevnosti súbory cookie.

viac informácií
Súhlasím Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.

Kategórie

WD Elements Portable 2.5" 1TB USB 3.0

67,90 € (s DPH)
Posledný kus skladom!
Referencia:
718037855448
Značka:
Súvisiace produkty
Žiadne položky
Popis

 Šikovný externý disk WESTERN DIGITAL 1 TB je vybavený kompaktným dizajnom v čiernom prevedení. Poskytuje 1 TB úložného priestoru pre všetky vaše súbory. Moderný externý disk je vybavený rozhraním USB 3.0, ktoré Vám prinesie vysokú rýchlosť pri prenose vašich súborov. Súčasťou balenia je tiež USB kábel pre pripojenie k počítaču.

Skvelý výkon
Externý disk Western Digital je navrhnutý pre všetkých, ktorí hľadajú najlepší výkon v danej triede. Kapacita disku je dostatočná na to, aby ste mohli mať všetky svoje súbory ako fotografie, videá či hudobné súbory vždy na jednom mieste a mali k nim praktický a rýchly prístup.

1 TB úložného priestoru
Externý disk je vybavený kapacitou 1 TB čo zabezpečí dostatok úložného priestoru pre všetky Vaše osobné súbory či rôzne dokumenty alebo programy. Veľkosť vyrovnávacej pamäte tvorí 8 MB a rýchlosť otáčok predstavuje 5400 ot/min.

Vhodný pre Windows aj MAC
Moderný externý disk je vybavený rozhraním USB 3.0, ktoré Vám prinesie vysokú rýchlosť pri prenose vašich súborov. Je tak ideálnym riešením pre zálohovanie dôležitých súborov. Disk je naformátovaný pre systémy Windows, avšak môžete ho jednoducho preformátovať aj pre MAC.

Elegantné prevedenie
Externý disk je vyhotovený v elegantnom čiernom prevedení. Súčasťou jeho balenia je tiež USB kábel pre pripojenie k počítaču. K výhodám disku patrí aj jeho kompaktnosť. Jeho rozmery tvoria iba Š-82mm/V-15mm/H-111mm. Preto ho budete môcť bez problémov kamkoľvek uskladniť či prenášať. Jeho váha je iba 134 gramov.

Prečítajte si viac
Detaily produktu
718037855448

Menu

Hľadať

Kliknite pre ďalšie produkty.
Nenašli sa žiadne produkty.